October 19, 2021 2:22 am

Legemidler som brukes til å behandle ADHD

Den foreslåtte behandlingen for avtagende bivirkninger av ADHD eller Attention Deficit Hyperactivity Disorder er resept og psykoterapi. Disse to er foreslåtte medisiner blant noen få spesialister siden resept kan hjelpe til med å redusere manifestasjonene og psykoterapi kan hjelpe til med å jobbe med adferden til en ADHD -person. Det er noen få medisiner tilgjengelig. Hver er forskjellig i sitt aktivitetsinstrument, men hver har blitt bekreftet å være kraftig i behandlingen av ADHD -indikasjoner.  kjop-oxycodone-uten-resept/

Ritalin: Ritalin er den vanligste forskriften for behandling av ADHD -indikasjoner. Den ble funnet av en vitenskapelig ekspert i 1940 og ble oppkalt etter kjæresten hans, Rita. Metylfenidat er det konvensjonelle navnet på Ritalin. Det følger opp synefasene norefinefrin og dopamin i tankene. Det stopper gjenopptaket av disse synapser mellom cellene, noe som gjør at synapser kan forbli i en lengre tidsramme, noe som resulterer i en mer bemerkelsesverdig fokuseringsevne og videreutviklet fiksering. Ritalins tilstrekkelighet er bemerkelsesverdig blant de mange som tar det og opplever lettere ADHD -bivirkninger. Sjokkerende, Ritalin fortsetter bare så lenge som seks timer, noe som er vanskelig i lang tid siden de trenger å ta stoffet ved forskjellige anledninger om dagen. Uvennlige virkninger av Ritalin inkluderer peevishness, en søvnforstyrrelse og vektreduksjon.

Adderall: Adderall ble kjent på grunn av sin kritiske innvirkning på behandling av ADHD -bivirkninger. Den ideelle effekten av denne medisinen er praktisk talt som Ritalin. Det er i utgangspunktet produsert ved hjelp av noen få amfetaminsalter. Utforskning har blitt rettet, og viser at Adderall er vellykket i behandling av ADHD. I henhold til disse undersøkelsene skyldes det at det er tilstrekkelig på grunn av Adderalls aktivitetssystem. Personer behandlet med Adderall tar færre målinger hver dag enn personer som behandles med Ritalin. Adderal stopper ikke bare gjenopptaket av noradrenalin og dopamin, men det inverterer i tillegg sifonene.

Intuniv: Intuniv er planlagt for personer som har hypertensjon, men den har for sent blitt brukt til behandling av ADHD -manifestasjoner. Det er en alfa-2-fiende som reduserer sirkulasjonsbelastningen. Det skaper ikke lignende resultater som energizers; i alle fall påvirker det visse sinnsrom og hjelper til med å utvide fiksering og beredskap.

Strattera: Strattera er et stoff som ikke gir energi. Det påvirker noradrenalin -synapser, faktisk som Ritalin gjør. Stratteras utbedringseffekter er vanligvis i stand til å bruke den i rundt to måneder. Denne medisinen var beregnet på behandling av sorg, men den kunne ikke gi det ideelle resultatet for melankoli. Siden Strattera følger opp noradrenalin, godtok analytikere at det godt kan brukes som behandling for ADHD. Heldigvis har Strattera vist store verdifulle effekter for behandling av ADHD.

Provigil: Provigil hjelper til med å videreutvikle fokus og skarphet ved å heve dopaminnivået i sinnet. Det er ikke forventet for behandling av ADHD; uansett, med den begrunnelse at det kan redusere noen ADHD -manifestasjoner, har det blitt godkjent av visse leger for ADHD. Provigil (Modafinil) er et legemiddel som brukes til å behandle hvileapné og narkolepsi.

Vyvanse: Vyvanse tilsvarer Dexedrine. De primære festene inneholder amfetamin av d-type. Det er i tillegg generelt anbefalt for ADHD siden det er levedyktig og tilfeldige effekter er ubetydelige. Denne medisinen er holdbar og eiendelene kan vare opptil 12 timer.

Besøk Carole Gayle og ADHD Help Center for data om normale løsninger for ADHD og energizers [http://www.add-adhd-help-center.com/bulletins/strattera.htm] tilfeldige effekter. Mens du er der, følg en gratis måned til måned -brosjyre.

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *