October 19, 2021 1:34 am

Skräddarsydd ansiktsbehandling

Nordiska Kliniken erbjuder en        https://lhsrichardson.weebly.com/            mängd olika ansiktsbehandlingar, anpassade till olika hudtyper och problem. Vi behandlar allt från rosacea och akne until mogen och livlös hud.

Det finns många olika typer av hudproblem. Det är därför viktigt att få rätt behandling som tar hänsyn until just dina behov. Även om guy har en problemfri hud behöver det inte innebära att den är underhållsfri. Ju äldre man blir desto långsammare blir cellförnyelsen, liksom kollagen- och elastinproduktionen, och vår naturliga hyaluronsyra i huden bryts ned. För att man ska behålla spänst, elasticitet och lyster i huden är bra hudvård viktigt. En ansiktsbehandling med bra produkter ger goda förutsättningar för att din hud ska må bra och till exempel kunna suga åt sig de näringsämnen som finns i ansiktskrämer.

Boka tid

Kontakta oss på telefon +forty six (zero)8-411 76 seventy six eller maila data@nordiskakliniken.Se

Ansiktsbehandlingar

Dermapen Hollywood peel Kemisk peeling / AHA-peeling Filorga Meso-Needling Skinbooster Hudföryngring med IPL / laser Acneärr Fraktionerad laser
Vi erbjuder skräddarsydda klinikbehandlingar på 30, 60 eller seventy five minuter anpassat efter simply dina behov. Behandlingarna utförs av våra duktiga hudterapeuter. Vi ger även rekommendationer på vad du själv kan göra hemma för uppnå ett optimalt resultat. Allt för att du som kund ska känna dig trygg och delaktig i behandlingen hos oss.

Våra hudterapeuter

Ont om tid? Då är vår säsongsbaserade expressbehandling Nordic Summer perfekt för dig!

Läs mer
Vi är glada över att få arbeta med de medicinskt utvecklade hudvårdsserierna Exuviance och NeoStrata samt IMAGE Skincare i de ansiktsbehandlingar vi erbjuder. Dessa produkter är effektiva för många olika hudtyper och vid hudproblem såsom:

För tidigt åldrad hy/solskadad hy
Torr, glåmig och uttorkad hy
Fina linjer och rynkor
Pigmentfläckar
Akne/fet hy med benägenhet att få finnar
Stora porer
Våra produkter
Dela din Nordiska upplevelse genom att använda #nordiskakliniken

Följ oss på Instagram

Här bokar du konsultationer samt hud- och injektionsbehandlingar

Boka tid
Telefon

+46 (0)8-411 seventy six seventy six
Mejla oss

data@nordiskakliniken.Se
Registerera dig till vårt nyhetsbrev

Ditt förnamn
Din email
Jag har tagit del av Nordiska Klinikens Integritetspolicy gällande hantering av personuppgifter.

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *