October 24, 2021 2:09 am

Gör som proffsen, använd diskmedel vid fönsterputs

Billigare med diskmedel på fönstren
Fördelarna med diskmedel är många,          https://yellowpage.nu/          enligt Kent A Sirviö. Det blir billigare att använda lite diskmedel. Dessutom gör diskmedel att det mindre danger för ränder och diskmedlet gör att det blir mindre friktion, vilket i sin tur gör det lättare att använda gummiskrapan.

– Det är inte bra för hälsan att andas in glasputsen som man oftast sprutar ut med en flaska, säger Kent Sirviö.

Bästa medlet för fönsterputs är enkelt: ett par droppar diskmedel i varmt vatten. Diskmedel löser fett och rekommenderas dessutom av Naturskyddsföreningen, enligt Hem & hyra.

Men är det så att du föredrar glasputsmedel vid hemstädning så kanske du kan göra din egen? Det är inte helt fel att köra på miljövänliga och naturliga alternativ när man städar.

Glasputsmedel kan du faktiskt fixa until alldeles själv. Det är inte bara miljövänligt och billigt, det är dessutom enkelt och ger dessutom bättre resultat. Med den här pustmixen slipper du ränder, fläckar och kladd!

Fönsterputs – steg för steg:
Du behöver: Hink eller sprayflaska, vatten, glasputsmedel/diskmedel, svamp eller svampduk, fönsterskrapa och tidningspapper.
Spraya eller gnid blandningen över hela fönstret med en svamp eller en svampduk.
Om du använder fönsterskrapa – var noga med att torka ren skrapan efter varje drag, annars kan smutsen stanna kvar och fönstren blir randiga.
Torka efter med tidningspapper. Då försvinner eventuella ränder och tidningspapper är bättre och billigare än hushållspapper.
Så kan du också göra egen glasputs:
Blanda 1 matsked diskmedel, zero,five deciliter vinäger och 2 matskedar majsstärkelse
Grunda med att tvätta först med kökssvamp och diskmedelsvatten.
Häll mixen i en hink och fyll på med varmt vatten.
Tvätta fönstren och torka sedan torrt med två luddfria trasor. Med den sista torkningen tar du bort stärkelsen och du får bort det sista av den mesta smutsen.
Strykfritt AB
Våra upptagningsområden gällande hemstädning Stockholm och städhjälp Stockholm:

Södermalm, Östermalm, Kungsholmen, Vasastan, Nacka, Värmdö, Haninge, Huddinge, Tyresö, Älvsjö, Farsta, Stuvsta, Vega, Solna, Danderyd, Lidingö, Djursholm, Sollentuna, Järfälla,

Kundtjänst öppet
vardagar 08 – sixteen:30

Kontaktuppgifter

Strykfritt AB Städhjälp Stockholm
Olaus Magnus väg 44
121 38 Johanneshov
Orgnr: 556797- 4471
info@strykfritt.Se
08 501 sixty four 244
Experter på hemstädning i Stockholm sedan 2005

Strykfritt AB Städhjälp Stockholm började erbjuda hemstädning i Stockholm år 2005 och tack vare kompetent och duktig non-public har företaget behållit många av sina kunder genom åren. Även flera av de anställda har varit med från 2005.

Idag hjälper Strykfritt AB cirka 2000 kunder med deras städning och hemstädning varje månad – både företag och privatpersoner. Vi är experter på professionell lokalvård helt enkelt.

Copyright Strykfritt AB 2005 – 2020

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta.

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *